Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki wołowe z sosem grzybowym na miodzie pitnym.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 290
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5080
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4873
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45012
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 636
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 290
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5080
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4873
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45012
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 636
Składniki
Mięso pokroić w plastry. Przykryć folią spożywczą i rozbić. Przyprawić solą i pieprzem – z obu stron. Obtoczyć w mące, nadmiar strzepując.
Na patelni rozgrzać masło i obsmażyć na nim bitki. Zalać miodem pitnym. Dodać namoczone borowiki. Zalać wodą, w której się moczyły i dusić do miękkości.
Podawać z kaszą i buraczkami. Udekorować natką pietruszki.