Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4790
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9088
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1341
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4790
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9088
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1341
Składniki
Ugotowałam bób i go obrałam ze skórek, mniejszych sztuk nie trzeba obierać, mają cienką skórkę. Na oliwie powoli zeszkliłam cebulę, gdy była dobra dodałam pokrojony czosnek. A gdy czosnek zaczął pachnieć dodałam obrane i pokrojone pomidory. Sos pomidorowy powinien się dłużej pogotować aby nabrał smaku. Dodałam też chili i kumin. Gdy pomidory się całkiem rozpadły dodałam bób. Potrawę doprawiłam solą a po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną natkę kolendry.
Smacznego !