Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Składniki
Ugotowałam bób i go obrałam ze skórek, mniejszych sztuk nie trzeba obierać, mają cienką skórkę. Na oliwie powoli zeszkliłam cebulę, gdy była dobra dodałam pokrojony czosnek. A gdy czosnek zaczął pachnieć dodałam obrane i pokrojone pomidory. Sos pomidorowy powinien się dłużej pogotować aby nabrał smaku. Dodałam też chili i kumin. Gdy pomidory się całkiem rozpadły dodałam bób. Potrawę doprawiłam solą a po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną natkę kolendry.
Smacznego !