Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny obiad na lato!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Składniki
Na oliwie niespieczenie złoci się posiekany czosnek z kuminem, chili i sardelami. Gdy już zapachy mocno się rozejdą dodaje się obrane i posiekane pomidory i przesmaża się, aż sos zrobi się lekko pomarańczowy w kolorze i smaczny. Na koniec dodaje się ugotowany ( 20 minut) i obrany bób. Sos wystarczy jeszcze doprawić solą i ewentualnie zagęścić mąką rozrobioną w wodzie. Po wyłączeniu ognia dodaje się zieleninę. Tak sos świetnie smakuje z ryżem lub makaronem.
Smacznego :)