Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka. Pieczony boczek pachnący majerankiem i czosnkiem.
Lekkie placuszki na skyrze, które doskonale sprawdzą się na śniadanie lub pod...
Odsłon: 371
Poznaj przepis na słynny francuski krem cukierniczy, który świetnie sprawdza...
Odsłon: 58
Przepyszne kruche ciasto z truskawkami i chrupiącą kruszonką . Ulubione , szy...
Odsłon: 166
Po prostu rozpływa się w ustach. Mięciutka bezą , truskawki, budyń i kruche...
Odsłon: 137
Lekkie placuszki na skyrze, które doskonale sprawdzą się na śniadanie lub pod...
Odsłon: 371
Poznaj przepis na słynny francuski krem cukierniczy, który świetnie sprawdza...
Odsłon: 58
Przepyszne kruche ciasto z truskawkami i chrupiącą kruszonką . Ulubione , szy...
Odsłon: 166
Po prostu rozpływa się w ustach. Mięciutka bezą , truskawki, budyń i kruche...
Odsłon: 137
Składniki
Dwa ząbki czosnku przecisnąć przez praskę. Pomieszać razem z majerankiem i solą. Mięso dokładnie umyć i osuszyć papierowymi ręcznikami. Natrzeć przygotowaną mieszanką. Przykryć folią i wstawić do lodówki na całą noc. Boczek przełożyć do naczynia żaroodpornego. Posypać płatkami z dwóch pozostałych ząbków czosnku. Położyć na wierzchu listki laurowe. Przykryć. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok 80 min. Upieczone mięso można od razu pokroić i podać ciepłe. Można mięso pozostawić do całkowitego wystudzenia. Ładnie się wtedy kroi na cieńsze plasterki. Smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Dania główne
Zapiekanka familijna
Dania główne
Kurczak w pomidorach na ostro
Dania główne
Młoda kapusta na boczku wędzonym
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Sezon truskawkowy w pełni, jednym z moich ulubionych dań z truskawkami są nal...
Odsłon: 120
Zapiekanka familijna
Jeśli szukasz przepisu na obiad lub sycącą kolację, która posmakuje zarówno d...
Odsłon: 5216