Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis ten znaleźliśmy kiedyś na stronie Interii...czekał długo w kolejce ,ale się doczekał. Świetny jako dodatek do ryżu ,jak i do kanapek.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2361
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1488
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 548
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3644
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1374
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2361
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1488
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 548
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3644
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1374
Składniki
Imbir ,czosnek i chili drobno kroimy. Mieszamy z olejem sezamowym ,miodem ,sosem sojowym i kolendrą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Boczek przekładamy do worka ,wlewamy marynatę ,dokładnie go w niej obtaczamy. Workiem owijamy boczek (szczelnie ,żeby marynata nam się nie wydostała. Wstawiamy do lodówki na 12 godzin. Następnie boczek wyjmujemy ,przekładamy do brytfanki i zapiekamy 90 min w temperaturze 200°C bez termoobiegu.