Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczek w portugalskiej wersji...skosztujecie, nie będziecie mogli opanować się przed kolejnymi kęsami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7998
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3432
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7998
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3432
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Składniki
Boczek kroimy w dużą kostkę, przekładamy do miski, dodajemy ocet, sól, posiekany czosnek, cząber, chilli i wino. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, wkładamy do lodówki na 3 dni. Następnie całość przekładamy do garnka, gotujemy na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Mięso wyjmujemy z marynaty i smażymy na rozgrzanym smalcu na rumiano. Podajemy z pieczywem.