Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe kotlety mielone z niespodzianką.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3653
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 313
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3653
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 313
Składniki
1. Do miski przekładamy mięso.
2. Wbijamy jajko.
3. Wsypujemy tymianek.
4. Doprawiamy solą oraz chili.
5. Dodajemy bułkę tartą.
6. Dokładnie wyrabiamy masę mięsną.
7. Dwa plastry boczku rozkładamy na krzyż.
8. Robimy z masy mięsnej kulkę , rozpłaszczamy ją do wielkości krążka ananasa.
9. Kładziemy na środku boczku.
10. Na mięsie układamy ananasa.
11. Boczek zawijamy.
12. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
13. Pieczemy 30 minut w 180 ˚ C. 14. Kotlety gotowe. 15. Smacznego.