Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują jak gołąbki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy mięso mielone. Doprawiamy przyprawą do mięsa mielonego. Chwilę razem smażymy.
Brukselkę oczyszczamy i gotujemy ok. 12 minut. Dodajemy do mięsa razem z suchym ryżem.
Zawartość patelni zalewamy pomidorami i bulionem. Danie dusimy ok. 15 minut, mieszając, aby nie przywarło do dna.