Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege burger bezmięsny.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 60
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 581
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5573
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 60
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 581
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5573
Składniki
Ugotowane buraki zetrzyj na grubym oczku, dodaj jajko, sól, pieprz, bułkę tartą. Możesz dodać trochę ugotowanej kaszy gryczanej. Dokładnie wymieszaj. Przygotuj kulki i później zgnieć na placek. Piecz na blaszce z papierem do pieczenia ok 30-45min w piekarniku do momentu uzyskania przyrumienionego kotleta (180°C)
Jogurt wymieszaj z czosnkiem i dowolnymi przyprawami
Bułki przekrój na pół i dodawaj kolejne składniki: sałata szpinak pomidor kotlet cebula sos czosnkowy inne według uznania Przykryj drugą połową bułki. Gotowe :)