Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege burger bezmięsny.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22524
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1915
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22524
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1915
Składniki
Ugotowane buraki zetrzyj na grubym oczku, dodaj jajko, sól, pieprz, bułkę tartą. Możesz dodać trochę ugotowanej kaszy gryczanej. Dokładnie wymieszaj. Przygotuj kulki i później zgnieć na placek. Piecz na blaszce z papierem do pieczenia ok 30-45min w piekarniku do momentu uzyskania przyrumienionego kotleta (180°C)
Jogurt wymieszaj z czosnkiem i dowolnymi przyprawami
Bułki przekrój na pół i dodawaj kolejne składniki: sałata szpinak pomidor kotlet cebula sos czosnkowy inne według uznania Przykryj drugą połową bułki. Gotowe :)