Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege burger bezmięsny.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 376
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 257
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1391
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 376
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 257
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1391
Składniki
Ugotowane buraki zetrzyj na grubym oczku, dodaj jajko, sól, pieprz, bułkę tartą. Możesz dodać trochę ugotowanej kaszy gryczanej. Dokładnie wymieszaj. Przygotuj kulki i później zgnieć na placek. Piecz na blaszce z papierem do pieczenia ok 30-45min w piekarniku do momentu uzyskania przyrumienionego kotleta (180°C)
Jogurt wymieszaj z czosnkiem i dowolnymi przyprawami
Bułki przekrój na pół i dodawaj kolejne składniki: sałata szpinak pomidor kotlet cebula sos czosnkowy inne według uznania Przykryj drugą połową bułki. Gotowe :)