Do góry

Dania główne Przepis na:

Burgery wieprzowe pav bhaji masala

Burgery wieprzowe pav bhaji masala

Autor:

Przepisów i artykułów: 2192 Ocena: 48631

Dodano:

Odsłon: 5414

W zasadzie nic nie potrzeba do urozmaicenia tej potrawy...kochamy slow food, hand made...wspaniała zabawa dla wszystkich <3

Składniki

  • 500 g łopatki wieprzowej
  • 1 jajko
  • 1 łyżeczka przyprawy Pav Bhaji Masala
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso mielimy na średnich oczkach. Dodajemy jajko, przyprawę i dokładnie wyrabiamy z odrobiną gorącej wody. Formujemy na kotlety 2 cm, po czym grillujemy z obu stron. Podajemy w bułce z ulubionymi dodatkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń