Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z przepysznym kremowym sosem , który powstaje z połącznia burraty i pieczonych, aromatycznych warzyw. Doskonałe danie o każdej porze roku, świetnie się sprawdzi na rodzinny obiad lub kolację. Jest proste i szybkie w wykonaniu. Możesz użyć dowolnych ulubionych warzyw, które masz w domu.
naczynie do zapiekania, garnek
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18463
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7049
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30608
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29352
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18463
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7049
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30608
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29352
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do naczynia dodaj pomidorki koktajlowe, pokrojoną cebulę, dynię, cukinię, czosnek. Posyp przyprawami i polej olejem. Wstaw do piekarnika na około 20min(190’C). Po upieczeniu dodaj burratę, posyp natką i całość delikatnie wymieszaj , następnie dodaj makaron.