Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z przepysznym kremowym sosem , który powstaje z połącznia burraty i pieczonych, aromatycznych warzyw. Doskonałe danie o każdej porze roku, świetnie się sprawdzi na rodzinny obiad lub kolację. Jest proste i szybkie w wykonaniu. Możesz użyć dowolnych ulubionych warzyw, które masz w domu.
naczynie do zapiekania, garnek
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 462
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2783
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14502
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 462
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2783
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14502
Składniki
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do naczynia dodaj pomidorki koktajlowe, pokrojoną cebulę, dynię, cukinię, czosnek. Posyp przyprawami i polej olejem. Wstaw do piekarnika na około 20min(190’C). Po upieczeniu dodaj burratę, posyp natką i całość delikatnie wymieszaj , następnie dodaj makaron.