Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Składniki
Karkówkę rozbić na cienkie kotlety ,owinąć nimi ser ,oprószyć solą i pieprzem ,podsmażyć na oliwie z obu stron (żeby się nie rozpadały spiąć wykałaczkami ,po usmażeniu usunąć). Białą zasmażkę z masła i mąki rozprowadzić mlekiem i mieszając dodawać od razu bulion oraz soli i cukru do smaku. Chwilę gotować ,po czum dodać chrzan ,dusić na małym ogniu razem z mięsem ,do miękkości.