Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 957
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 805
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 957
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 805
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12541
Składniki
Karkówkę rozbić na cienkie kotlety ,owinąć nimi ser ,oprószyć solą i pieprzem ,podsmażyć na oliwie z obu stron (żeby się nie rozpadały spiąć wykałaczkami ,po usmażeniu usunąć). Białą zasmażkę z masła i mąki rozprowadzić mlekiem i mieszając dodawać od razu bulion oraz soli i cukru do smaku. Chwilę gotować ,po czum dodać chrzan ,dusić na małym ogniu razem z mięsem ,do miękkości.