Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący na zewnątrz i ciągnący w środku - pieczony camembert zachwyca smakiem i aromatem. Podałam go z dodatkiem owoców i płatków migdałowych. Polecam na szybki, przepyszny obiad.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 51
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 795
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 8891
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 51
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 795
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 8891
Składniki
Jabłko i gruszkę kroimy. Winogrona pozostawiamy w całości. Ser nacinamy od góry. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Na środku układamy Camembert, a naokoło niego owoce - jabłka, gruszki, winogrona, żurawinę. Całość polewamy miodem i posypujemy płatkami migdałowymi. Zapiekamy w 190 stopniach przez 15 minut z termoobiegiem. Podajemy z pieczywem.