Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący na zewnątrz i ciągnący w środku - pieczony camembert zachwyca smakiem i aromatem. Podałam go z dodatkiem owoców i płatków migdałowych. Polecam na szybki, przepyszny obiad.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1513
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1804
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9110
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1513
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1804
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9110
Składniki
Jabłko i gruszkę kroimy. Winogrona pozostawiamy w całości. Ser nacinamy od góry. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Na środku układamy Camembert, a naokoło niego owoce - jabłka, gruszki, winogrona, żurawinę. Całość polewamy miodem i posypujemy płatkami migdałowymi. Zapiekamy w 190 stopniach przez 15 minut z termoobiegiem. Podajemy z pieczywem.