Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący na zewnątrz i ciągnący w środku - pieczony camembert zachwyca smakiem i aromatem. Podałam go z dodatkiem owoców i płatków migdałowych. Polecam na szybki, przepyszny obiad.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5702
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7983
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5484
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5702
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7983
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5484
Składniki
Jabłko i gruszkę kroimy. Winogrona pozostawiamy w całości. Ser nacinamy od góry. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Na środku układamy Camembert, a naokoło niego owoce - jabłka, gruszki, winogrona, żurawinę. Całość polewamy miodem i posypujemy płatkami migdałowymi. Zapiekamy w 190 stopniach przez 15 minut z termoobiegiem. Podajemy z pieczywem.