Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak budyniu i sera dzieci to bardzo lubią i szybko sie robi
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Składniki
Ser zmiksować z mlekiem, 2 żótkami,cukrem waniliowym,2 łyżkami cukru i na końcu wymieszać łyżką z bakusiem.Rurki napełnić serem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Do śmietany wsypać budyń i 2 łyżki cukru dobrze wymieszać i zalać rurki ,piec ok.25-30 minut w 180 stopniach,po 15 minutach pieczenia położyć na wierzch ubitą na sztywno pianę z białek z 2 łyżkami cukru i zapiekać dalej.Życzę smacznego.