Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak budyniu i sera dzieci to bardzo lubią i szybko sie robi
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Składniki
Ser zmiksować z mlekiem, 2 żótkami,cukrem waniliowym,2 łyżkami cukru i na końcu wymieszać łyżką z bakusiem.Rurki napełnić serem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Do śmietany wsypać budyń i 2 łyżki cukru dobrze wymieszać i zalać rurki ,piec ok.25-30 minut w 180 stopniach,po 15 minutach pieczenia położyć na wierzch ubitą na sztywno pianę z białek z 2 łyżkami cukru i zapiekać dalej.Życzę smacznego.