Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak budyniu i sera dzieci to bardzo lubią i szybko sie robi
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4313
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1071
Polecam.
Odsłon: 561
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4313
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1071
Polecam.
Odsłon: 561
Składniki
Ser zmiksować z mlekiem, 2 żótkami,cukrem waniliowym,2 łyżkami cukru i na końcu wymieszać łyżką z bakusiem.Rurki napełnić serem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Do śmietany wsypać budyń i 2 łyżki cukru dobrze wymieszać i zalać rurki ,piec ok.25-30 minut w 180 stopniach,po 15 minutach pieczenia położyć na wierzch ubitą na sztywno pianę z białek z 2 łyżkami cukru i zapiekać dalej.Życzę smacznego.