Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak budyniu i sera dzieci to bardzo lubią i szybko sie robi
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424781
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10635
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336929
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4727
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424781
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10635
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336929
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4727
Składniki
Ser zmiksować z mlekiem, 2 żótkami,cukrem waniliowym,2 łyżkami cukru i na końcu wymieszać łyżką z bakusiem.Rurki napełnić serem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Do śmietany wsypać budyń i 2 łyżki cukru dobrze wymieszać i zalać rurki ,piec ok.25-30 minut w 180 stopniach,po 15 minutach pieczenia położyć na wierzch ubitą na sztywno pianę z białek z 2 łyżkami cukru i zapiekać dalej.Życzę smacznego.