Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cebula inaczej, bardzo łatwe.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1374
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12939
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4973
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1374
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12939
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4973
Składniki
Grzyby posiekać, udusić.
Ugotować ryż, wymieszać z grzybami, dodać jaja, sól, pieprz, wymieszać.
Obrane cebule wrzucić do wrzącej wody, obgotować, odsączyć i wydrążyć środki. Napełnić masą ryżową. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Przygotować sos: masło zrumienić z mąką, rozprowadzić wywarem z grzybów, zagotować, zaciągnąć śmietaną, przyprawić.
Zalać sosem faszerowane cebule, wstawić do piekarnika i zapiec.