Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cebula inaczej, bardzo łatwe.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2171
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421411
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2067
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2171
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421411
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2067
Składniki
Grzyby posiekać, udusić.
Ugotować ryż, wymieszać z grzybami, dodać jaja, sól, pieprz, wymieszać.
Obrane cebule wrzucić do wrzącej wody, obgotować, odsączyć i wydrążyć środki. Napełnić masą ryżową. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Przygotować sos: masło zrumienić z mąką, rozprowadzić wywarem z grzybów, zagotować, zaciągnąć śmietaną, przyprawić.
Zalać sosem faszerowane cebule, wstawić do piekarnika i zapiec.