Do góry

Dania główne Przepis na:

Cebulowy bigosik

Cebulowy bigosik

Autor:

Przepisów i artykułów: 2537 Ocena: 18821

Dodano:

Odsłon: 426

Aromatyczny i smaczny.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Cebulowy bigosik

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Cebulę obrać i pokroić w paski razem z papryką. Następnie włożyć do rondla i dusić na tłuszczu z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Dodać pokrojoną kiełbasę, odsączoną fasolkę, przecier pomidorowy, przyprawić do smaku, w razie potrzeby podlać wodą i dusić około 15 minut. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń