Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie z kuchni meksykańskiej.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8610
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8610
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na patelni. Kiedy cebula się zeszkli dodajemy mięso oraz przyprawy i podsmażamy do rumianego koloru.
Do usmażonego mięsa dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę oraz pomidory z puszki i dusimy około 30 minut.
Na sam koniec dodajemy przepłukaną i odsączoną fasolę. Dusimy kolejne 10 minut. Doprawiamy do smaku. Smacznego! :)