Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie z kuchni meksykańskiej.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30867
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3613
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30867
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3613
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3721
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na patelni. Kiedy cebula się zeszkli dodajemy mięso oraz przyprawy i podsmażamy do rumianego koloru.
Do usmażonego mięsa dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę oraz pomidory z puszki i dusimy około 30 minut.
Na sam koniec dodajemy przepłukaną i odsączoną fasolę. Dusimy kolejne 10 minut. Doprawiamy do smaku. Smacznego! :)