Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie z kuchni meksykańskiej.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12639
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12639
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na patelni. Kiedy cebula się zeszkli dodajemy mięso oraz przyprawy i podsmażamy do rumianego koloru.
Do usmażonego mięsa dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę oraz pomidory z puszki i dusimy około 30 minut.
Na sam koniec dodajemy przepłukaną i odsączoną fasolę. Dusimy kolejne 10 minut. Doprawiamy do smaku. Smacznego! :)