Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10378
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5977
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12820
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4569
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10378
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5977
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12820
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4569
Składniki
Wołowinę przesmażyć na oleju nie podlewać wodą przykryć aby dusiła się we własnym sosie.czosnek cebulę i papryki pokroić wszystko razem przesmażyć.Do mięsa dodać przyprawy i gdy sos wyparuje pomidory ,wrzucić cebulę z paprykami i dusić do miękkości.
pod koniec dodać fasolę doprawić ewentualnie w zależności od tego jak ostre chcemy chili ,jeśli użyjemy bardzo ostrych papryczek trzeba uważać z papryką w proszku!Wsypać kukurydzę i gotowe.Chili powinno być gęste więc nie podlewam go wodą w razie czego używam więcej pomidorów.Smakuje dobrze z ryżem lub chlebkiem pita a także z grillowanym pieczywem czosnkowym
Smacznego:)