Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88335
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11679
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1829
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88335
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11679
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1829
Składniki
Wołowinę przesmażyć na oleju nie podlewać wodą przykryć aby dusiła się we własnym sosie.czosnek cebulę i papryki pokroić wszystko razem przesmażyć.Do mięsa dodać przyprawy i gdy sos wyparuje pomidory ,wrzucić cebulę z paprykami i dusić do miękkości.
pod koniec dodać fasolę doprawić ewentualnie w zależności od tego jak ostre chcemy chili ,jeśli użyjemy bardzo ostrych papryczek trzeba uważać z papryką w proszku!Wsypać kukurydzę i gotowe.Chili powinno być gęste więc nie podlewam go wodą w razie czego używam więcej pomidorów.Smakuje dobrze z ryżem lub chlebkiem pita a także z grillowanym pieczywem czosnkowym
Smacznego:)