Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
Mięso podsmażamy, dodajemy drobno posiekaną cebulę i duużo pieprzu. Nastepnie dodajemy pomidory i pokrojoną paprykę. Gdy już wszystko sie ładnie połączy, dodajemy fasolę i kukurydzę oraz przyprawy. Na koniec koncentrat. Gdy sie zagrzeje, radzę spróbować, jeśli będzie zbyt kwaśne (koncentrat zakwasza), docukrzyć odrobinę.
Smacznego!