Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś robiłam z "pomysłu na",ale tym razem postanowiłam zrobić sama od A do Z i wyszedł pyszniejszy :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16916
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16916
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Składniki
Mięso mielone 0,5kg przesmażam z cebulką i czosnkiem (w drobną kostkę). Dodaje przesmażone pieczarki 0,5kg,1 paprykę świeżą czerwoną w paski i ziemniaki w kostkę. Przyprawiam papryką słodką i ostrą,solą,majerankiem,bazylią,tymiankiem. Dodaje wody tak aby przykryły składniki,dodaje liść laurowy i gotuję do miękkości. Na koniec dodaje małą puszkę koncentratu pomidorowego i 5 łyżek keczupu pikantnego. Smacznego.