Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 308
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 308
Składniki
Do garnka wlać troszkę oleju, wrzucić pokrojoną w plasterki kiełbasę i podsmażyć. Następnie dodać obrane i pokrojone w plasterki ziemniaki. Po chwili dodać pokrojoną paprykę. Po chwili podsmażania wlać pół litra wody, dodać koncentrat pomidorowy, wymieszać, dodać pokrojoną kapustę, czosnek oraz przyprawy i gotować pod przykryciem co jakiś czas mieszając. Na koniec dodać pokrojoną cukinię i gotować jeszcze chwilę, aż kapusta będzie miękka. Smacznego