Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na danie z serii tych wdzięcznych, bo jest to danie jednogarnkowe:). Wszystkie składniki wrzucamy do jednego garnka, nie ma więc problemu ze stertą naczyń do mycia po obiedzie. Typowo męskie jedzenie:).
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4039
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11121
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6374
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5418
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13354
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5115
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4039
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11121
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6374
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5418
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13354
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5115
Składniki
Kiełbasę, cebulę, pieczarki i paprykę kroimy na spore kawałki. Ziemniaki obieramy, również kroimy na duże kawałki.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę. Kiedy się zarumieni dodajemy cebulę, pieczarki, paprykę i ziemniaki, obficie posypujemy przyprawami. Smażymy 5-10 minut, po czym wlewamy szklankę wody. Dusimy do miękkości warzyw. Na koniec dodajemy kukurydzę i koncentrat pomidorowy.