Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłopski garnek z kapustą kiszoną warzywami i kiełbasą to smaczne i proste danie jednogarnkowe.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 637
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13520
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2858
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 785
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 637
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13520
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2858
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 785
Składniki
W garnku rozgrzewamy olej. Smażamy cebulę pokrojoną w piórka i przeciśnięty przez praskę czosnek. Po chwili dodajemy kiełbasę pokrojoną w półksiężyce. Smażymy żeby kiełbasa się zarumieniła.
Teraz wrzucamy do garnka papryki i ziemniaki pokrojone w kostkę. Wsypujemy wszystkie przyprawy i smażymy parę minut. Następnie siekamy wypłukaną kapustę i dodajemy do garnka.
Całość zalewamy bulionem warzywnym wymieszanym z koncentratem. Gotujemy na małym ogniu przez 35-40 minut do miękkości warzyw. Doprawiamy do smaku solą. Gotowe… Smacznego