Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chłopski garnek z kapustą kiszoną warzywami i kiełbasą to smaczne i proste danie jednogarnkowe.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2099
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101785
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6210
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2099
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101785
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6210
Składniki
W garnku rozgrzewamy olej. Smażamy cebulę pokrojoną w piórka i przeciśnięty przez praskę czosnek. Po chwili dodajemy kiełbasę pokrojoną w półksiężyce. Smażymy żeby kiełbasa się zarumieniła.
Teraz wrzucamy do garnka papryki i ziemniaki pokrojone w kostkę. Wsypujemy wszystkie przyprawy i smażymy parę minut. Następnie siekamy wypłukaną kapustę i dodajemy do garnka.
Całość zalewamy bulionem warzywnym wymieszanym z koncentratem. Gotujemy na małym ogniu przez 35-40 minut do miękkości warzyw. Doprawiamy do smaku solą. Gotowe… Smacznego