Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19380
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13104
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1752
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232218
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19380
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13104
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1752
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232218
Składniki
Ziemniaki obrać zetrzeć na drobnej tarce, cebule obrać pokroić w drobną kostkę
Wszystkie składniki przyprawić dobrze wymieszać. Smażyć pomału na małym ogniu.
Ja podaj ę z żurawiną, można też podać z sosem pieczarkowym.
Smacznego!