Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chop Suey to potrwa kuchni chińskiej, najlepiej smakuje z ryżem.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1214
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1214
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
1. Fileta kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju .
2. Doprawiamy solą oraz sosem sojowym.
3. Grzyby Mun moczymy w gorącej wodzie.
4. Ogórka obieramy i kroimy w słupki, przekładamy do naczynia.
5. Paprykę kroimy w paseczki, łączymy z ogórkiem.
6. Papryczki Chili również drobno kroimy.
7. Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki.
8. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
9. Marchewki obieramy, kroimy w krążki i dodajemy do cebuli.
10. Grzybki Mun odlewamy z wody i drobno siekamy, przekładamy do cebuli.
11. Podlewamy wodą.
12. Dokładamy pozostałe wszystkie warzywa, dusimy 10 minut.
13. Doprawiamy Czosnkiem, solą oraz imbirem.
14. Łączymy z mięsem,doprawiamy chili
15. Mąkę rozrabiamy z odrobiną zimniej wody.
16. Hartując dodajemy do mięsa, 2 minuty gotujemy.
17. Danie gotowe. 18. Smacznego.