Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chop Suey to potrwa kuchni chińskiej, najlepiej smakuje z ryżem.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Składniki
1. Fileta kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju .
2. Doprawiamy solą oraz sosem sojowym.
3. Grzyby Mun moczymy w gorącej wodzie.
4. Ogórka obieramy i kroimy w słupki, przekładamy do naczynia.
5. Paprykę kroimy w paseczki, łączymy z ogórkiem.
6. Papryczki Chili również drobno kroimy.
7. Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki.
8. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
9. Marchewki obieramy, kroimy w krążki i dodajemy do cebuli.
10. Grzybki Mun odlewamy z wody i drobno siekamy, przekładamy do cebuli.
11. Podlewamy wodą.
12. Dokładamy pozostałe wszystkie warzywa, dusimy 10 minut.
13. Doprawiamy Czosnkiem, solą oraz imbirem.
14. Łączymy z mięsem,doprawiamy chili
15. Mąkę rozrabiamy z odrobiną zimniej wody.
16. Hartując dodajemy do mięsa, 2 minuty gotujemy.
17. Danie gotowe. 18. Smacznego.