Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie chińskie, klasyczne dodatki. Pod tą nazwą Chow Mein kryją się dania z mięsa i warzyw smażonych w woku .
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
1. Mięso kroimy w słupki, doprawiamy solą, następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, prużyć na rozgrzanym oleju.
3. Do Cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Wsypujemy czosnek.
5. Kapustę drobno kroimy i przekładamy do grzybów.
6. Do naczynia wlewamy 1 szklankę wody.
7. Dodajemy mąkę ziemniaczaną.
8. Imbir.
9. Sos sojowy.
10. Dokładnie mieszamy. 11. Sos wlewamy powoli mieszając do grzybów.
12. Łączymy z kurczakiem.
13. Danie gotowe. 14. Smacznego.