Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie chińskie, klasyczne dodatki. Pod tą nazwą Chow Mein kryją się dania z mięsa i warzyw smażonych w woku .
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4477
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12148
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6895
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5646
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4477
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12148
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6895
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5646
Składniki
1. Mięso kroimy w słupki, doprawiamy solą, następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, prużyć na rozgrzanym oleju.
3. Do Cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Wsypujemy czosnek.
5. Kapustę drobno kroimy i przekładamy do grzybów.
6. Do naczynia wlewamy 1 szklankę wody.
7. Dodajemy mąkę ziemniaczaną.
8. Imbir.
9. Sos sojowy.
10. Dokładnie mieszamy. 11. Sos wlewamy powoli mieszając do grzybów.
12. Łączymy z kurczakiem.
13. Danie gotowe. 14. Smacznego.