Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla smakoszy piwa
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4768
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418663
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4768
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418663
Składniki
Mięso oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku. Do miseczki wlać piwo. Do piwa dodać musztardę oraz oliwę z oliwek, wszystko dokładnie wymieszać. Cebulę i czosnek obrać i posiekać, wrzucić do piwa. Doprawić przyprawami. Marynatą natrzeć mięso i odstawić na kilka godzin. Pałki ułożyć na blasze i piec ok 50 min w temp. 190 stopni.