Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na placki ziemniaczane z młodych ziemniaków, tym razem zrobiłam z dodatkiem czarnuszki, są przepyszne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i odstawić. Cebulę i czosnek drobno posiekać. Ziemniaki lekko pozbawić nadmiaru soku, dodać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gdyby masa była za rzadka to możemy dodać łyżkę mąki pszennej. Na patelni dobrze rozgrzać olej , kłaść łyżka placuszki i smażyć złociście z obu stron. Podawać ze śmietaną wymieszaną z posiekanym koperkiem.