Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję smaczne, zdrowe, bezmięsne danie.
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 358
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 78
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 84
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 516
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 103
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 358
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 78
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 84
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 516
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 103
Składniki
Umyty bób ugotować w osolonej wodzie ze szczyptą cukru. Płatki jaglane przelać ciepłą wodą na sicie żeby pozbyć się goryczki. Zalać gorącą wodą tak, żeby płatki były przykryte i pozostawić na ok 10 min. Ugotowane jajka zetrzeć na tarce. Przygotowane składniki pomieszać dodając koperek, natkę, szczypiorek, zioła prowansalskie, czosnek, jajka, sól, pieprz. Całość wyrobić i formować kotlety. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor. Smacznego.