Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezproblemowe i ekspresowe w wykonaniu a efekt, naprawdę bardzo smaczny....
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8526
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3001
Polecam.
Odsłon: 1773
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8526
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3001
Polecam.
Odsłon: 1773
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Przygotowanie: Skrzydełka opłukać pod bieżącą wodą osuszyć i posypać przyprawami solą, pieprzem ,przyprawą do kurczaka ,pokropić magii. Następnie obrać cebulę i czosnek pokroić w plasterki i dodać do skrzydełek wlać olej i wszystko dokładnie wymieszać ,odstawić do lodówki można przygotować dzień wcześniej lub na 3-4 godziny przed pieczeniem . Przed obtaczaniem w chrupkach jeszcze raz dobrze wymieszać Chrupki rozkruszyć ręką lub wałkiem,obtaczać skrzydełka ,układać na blasze panierką do góry . Skrzydełka obtaczamy z jednej strony Jeśli ktoś lubi skrzydełka na ostro, posypuje papryką czerwoną ostrą przed obtaczaniem chrupkami ....
Pieczemy 1 godz......w 180 stopniach
Smacznego!!!