Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezproblemowe i ekspresowe w wykonaniu a efekt, naprawdę bardzo smaczny....
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Przygotowanie: Skrzydełka opłukać pod bieżącą wodą osuszyć i posypać przyprawami solą, pieprzem ,przyprawą do kurczaka ,pokropić magii. Następnie obrać cebulę i czosnek pokroić w plasterki i dodać do skrzydełek wlać olej i wszystko dokładnie wymieszać ,odstawić do lodówki można przygotować dzień wcześniej lub na 3-4 godziny przed pieczeniem . Przed obtaczaniem w chrupkach jeszcze raz dobrze wymieszać Chrupki rozkruszyć ręką lub wałkiem,obtaczać skrzydełka ,układać na blasze panierką do góry . Skrzydełka obtaczamy z jednej strony Jeśli ktoś lubi skrzydełka na ostro, posypuje papryką czerwoną ostrą przed obtaczaniem chrupkami ....
Pieczemy 1 godz......w 180 stopniach
Smacznego!!!