Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kotlety w chrupiącej panierce, która po ugryzieniu uwalnia delikatne, kruche i dobrze doprawione mięso. Są tak samo smaczne jak tradycyjne schabowe.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 198
Składniki
Do miski wlewamy olej, sos sojowy, sok z cytryny, majerenek i pieprz. Czosnek obieramy i rozbijamy. Wszystkie składniki marynaty mieszamy.
Piersi z indyka lekko rozbijamy, wkładamy do marynaty, przykrywamy folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na około 1 godzine.
Sznycle panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia dodajemy łyżke masła.
Gotowe sznycle podajemy z ziemniakami z wody. Można je skropić sokiem z plasterka cytryny,