Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kotlety w chrupiącej panierce, która po ugryzieniu uwalnia delikatne, kruche i dobrze doprawione mięso. Są tak samo smaczne jak tradycyjne schabowe.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3447
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 171
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3447
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 171
Składniki
Do miski wlewamy olej, sos sojowy, sok z cytryny, majerenek i pieprz. Czosnek obieramy i rozbijamy. Wszystkie składniki marynaty mieszamy.
Piersi z indyka lekko rozbijamy, wkładamy do marynaty, przykrywamy folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na około 1 godzine.
Sznycle panierujemy w jajku i bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia dodajemy łyżke masła.
Gotowe sznycle podajemy z ziemniakami z wody. Można je skropić sokiem z plasterka cytryny,