Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotuj ziemniaki według naszego przepisu i zaskocz swoich domowników. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1374
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70368
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 242
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 1374
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70368
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 242
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w poprzek na plasterki tak aby nie przeciąć ziemniaka do końca W miseczce umieszczamy: masło, sól, majeranek i dodajemy utarty ząbek lub dwa czosnku a następnie całość mieszamy
Pokrojone ziemniaki podgotowujemy przez 10 minut w osolonej wodzie Następnie ziemniaki przekładamy do brytfanny i na wierzch nakładamy wcześniej przygotowane masło czosnkowe Całość pieczemy przez 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni