Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite połączenie smaków wbrew pozorom nie gryzie się lecz wzajemnie uzupełnia. Danie kuchni niemieckiej jest niesamowicie sycące ,można je podać z sałatką ziemniaczaną lub tak jak u mnie z tostami.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3387
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 600
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3740
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 299
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 528
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3387
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 600
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3740
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 299
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 528
Składniki
Sałatę płuczemy i osuszamy. Mięso lekko rozbijamy i smażymy na rozgrzanym oleju po 4 min z każdej strony. Zdejmujemy z patelni i oprószamy solą oraz pieprzem. Na patelnię wlewamy pozostały olej i wbijamy jajka i smażymy. Na talerzach układamy liście sałaty mięso ,plastry łososia ,anchois ,jajka ,kapary ,buraczki. Oprószamy mielonym pieprzem ,posypujemy posiekaną natką.