Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2328 Ocena: 51780
Dodano: 25.01.2015
Odsłon: 4179
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
Sałatę płuczemy i osuszamy. Mięso lekko rozbijamy i smażymy na rozgrzanym oleju po 4 min z każdej strony. Zdejmujemy z patelni i oprószamy solą oraz pieprzem. Na patelnię wlewamy pozostały olej i wbijamy jajka i smażymy. Na talerzach układamy liście sałaty mięso ,plastry łososia ,anchois ,jajka ,kapary ,buraczki. Oprószamy mielonym pieprzem ,posypujemy posiekaną natką.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

pesto 26 stycznia 2015Zgłoś do usunięcia
Fajne :) ale o jaką część cielęciny chodzi? I czy mi się wydaje, czy ona jest ze skórą?0 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 25 stycznia 2015Zgłoś do usunięcia
Niesamowite, ale jakie smaczne połączenie. Delikatne mięsko w cudownym towarzystwie. I jeszcze buraczki - czego chcieć więcej? Pycha! :)1 Kto głosował? | Odpowiedz