Do góry

Dania główne Przepis na:

Cińszczyzna po mojemu

Cińszczyzna po mojemu

Autor:

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 2976

Dodano:

Odsłon: 7682

Na szybki obiad,bo taki musiałam dziś zrobić.

Składniki

  • Pierś kurczaka, 1 podwójna
  • marchewka, 1 sztuka
  • por, 1/2
  • pieczarki, 6-7
  • Papryka czerwona, 1/2
  • przyprawa chińska knorr, 1 opakowanie
  • przyprawa chińska kamis, ok połowy
  • sos sojowy, 1 łyżka
  • olej do smarzenia, sól,pieprz pikantna mies zanka pieprzów do smaku
  • seler korzeń, mały kawałek
5-6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Cińszczyzna po mojemu

Przygotowanie

  1. Na oleju podsmażyłam marchewkę z selerem.W tym czasie pokroiłam pierś w paski,dodałam do marchewki i selera.Od czasu do czasu mieszałam.W tym czasie pokroiłam pora dodałam do reszty,potem pieczarki i paprykę.Następnie sos sojowy, rozrobiłam fix knorr dodałam do potrawy,przyprawę kamis.Chwilkę gotowałam i gotowe.Podałam z ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń