Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszle w sosie pomidorowym proponuję na kolację
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1115
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 395
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3286
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 797
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1115
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 395
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3286
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 797
Składniki
Szafran zaparzyłem podgrzanym winem, wymieszałem z masłem. Łososia pokroiłem w kostkę, oprószyłem mąką i podsmażyłem na oliwie. Dodałem pokrojone pomidory , posiekany czosnek, wino z szafranem i śmietanę. Gotowałem kilka minut. Do płaskiego naczynia żaroodpornego wlałem sos pomidorowy. Włożyłem odcedzone muszle napełnione nadzieniem z łososia.
Posypałem obficie parmezanem, zapiekałem w temperaturze 220 stopni C., aż cały ser się rozpuścił.