Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki,ciekawy i smaczny sposób na cukinię ;-)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10983
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13251
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5011
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10983
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13251
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5011
Składniki
Cukinię dokładnie umyć i pokroić w plastry. Formę wyłożyć papierem do pieczenia,posmarować olejem i ułożyć cukinię jak na zdjęciu.Posolić i wstawić do gorącego piekarnika (170) piec ok 30 min. Po 20 minutach posypać żółtym serem i podpiekać jeszcze 5-10 min w zależności jak mocno chcemy zarumienić ser.
SMACZNEGO