Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z książki "Kuchnia Polska.Dania na każdą okazję".Mam nadzieję, że zasmakuje Wam tak jak mojej rodzinie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15131
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15131
Składniki
Cukinie umyć, przekroić wzdłuż na pół i wydrążyć. Miąższ zachować.
Cebulę obrać pokroić w drobną kosteczkę. Miąższ cukinii posiekać i podsmażyć razem z cebulką na 1 łyżce masła. Dodać tartą bułkę i koperek. Wymieszać i lekko przestudzić.
Mięso wymieszać z cebulą, jajkiem, solą i pieprzem. Nadziać połówki cukinii farszem ułożyć w formie do zapiekania podlać bulionem, włożyć 1 łyżkę masła. Piec ok. 25 minut w temperaturze 180 stopni. Smacznego.