Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właśnie kończy się ostatni wakacyjny weekend i pogoda nawet więcej niż dopisała. I w taki czas nie można obejść się bez grilla, więc zapraszam na zapiekanki z cukini.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8414
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1223
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10124
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4619
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8414
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1223
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10124
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4619
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 668
Składniki
Cukinie, kroimy na grubsze paski obsypujemy solą pieprzem i ziołami, odstawiamy do zmiękczenia. Gdy cukinia zmięknie to kładziemy na grilla. Opiekamy z dwóch stron, jak jest miękka to kładziemy na grilla pomidory i ser. Gdy już są miękkie to kładziemy ser i pomidory na cukinie. Kiełbaski to dodatek, ale może ich nie być.
I tak oto mamy zapiekankę, którą polecam bo dobry smak gwarantowany. Smacznego