Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właśnie kończy się ostatni wakacyjny weekend i pogoda nawet więcej niż dopisała. I w taki czas nie można obejść się bez grilla, więc zapraszam na zapiekanki z cukini.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Cukinie, kroimy na grubsze paski obsypujemy solą pieprzem i ziołami, odstawiamy do zmiękczenia. Gdy cukinia zmięknie to kładziemy na grilla. Opiekamy z dwóch stron, jak jest miękka to kładziemy na grilla pomidory i ser. Gdy już są miękkie to kładziemy ser i pomidory na cukinie. Kiełbaski to dodatek, ale może ich nie być.
I tak oto mamy zapiekankę, którą polecam bo dobry smak gwarantowany. Smacznego