Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna potrawa do przemycenia warzyw. Pożywne, zdrowsze i smaczne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Składniki
Mięso przekładamy do miski. Cukinię trzemy na tarce o małych oczkach, dodajemy do mięsa. Cebulę również ścieramy na tej samej tarce. Ząbki Czosnku przeciskamy przez praskę. Dodajemy jajko. Przyprawiamy i wszystko mieszamy aż składniki się połączą. Jeżeli będzie za rzadkie dodajemy bułkę tartą i wyrabiamy.
Formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni z obu stron na rumiano.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.