Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna potrawa do przemycenia warzyw. Pożywne, zdrowsze i smaczne.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Mięso przekładamy do miski. Cukinię trzemy na tarce o małych oczkach, dodajemy do mięsa. Cebulę również ścieramy na tej samej tarce. Ząbki Czosnku przeciskamy przez praskę. Dodajemy jajko. Przyprawiamy i wszystko mieszamy aż składniki się połączą. Jeżeli będzie za rzadkie dodajemy bułkę tartą i wyrabiamy.
Formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni z obu stron na rumiano.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.