Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 695
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 184
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1364
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 695
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 184
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1364
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,dodać plasterki czosnku, posiekaną papryczkę chili i przyprawę garam masala. Podsmażyć razem na rozgrzanym oleju kokosowym.
Następnie dodać pomidory, ciecierzycę i mleko kokosowe, doprawić solą, gotować na małym ogniu około 10 minut.
Podawać z ryżem i posiekaną kolendrą.