Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś propozycją obiadową są ćwiartki kurczaka pieczone na trzech rodzajach soli, chcecie przepis w takim razie zapraszam po przepis na mojego bloga
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Mięso ćwiartek ponacinać od strony skóry wsypać przyprawy dodać olej i całość wmasować w mięso, pozostawić na noc
Przygotowane sole wysypać do blaszki z papierem do pieczenia i na niej ułożyć przygotowane ćwiartki kurczaka
Przygotowane mięso piec 1 godzinę i 20 minut w nagrzanym piekarniku ustawionym na 200 stopni, w czasie pieczenia mięso nie obracać