Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś propozycją obiadową są ćwiartki kurczaka pieczone na trzech rodzajach soli, chcecie przepis w takim razie zapraszam po przepis na mojego bloga
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 823
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 823
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
Mięso ćwiartek ponacinać od strony skóry wsypać przyprawy dodać olej i całość wmasować w mięso, pozostawić na noc
Przygotowane sole wysypać do blaszki z papierem do pieczenia i na niej ułożyć przygotowane ćwiartki kurczaka
Przygotowane mięso piec 1 godzinę i 20 minut w nagrzanym piekarniku ustawionym na 200 stopni, w czasie pieczenia mięso nie obracać