Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie nie wymagające dużo pracy
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 206
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20245
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 206
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20245
Składniki
Cwiartki przed smażeniem przyprawić:solą,pieprzem,papryką dodać łyżkę oleju odstawić na 1 godz. do lodówki W tym czasie lekko podgotować ziemniaki,odcedzic i przyprawić solą ,pieprzem,papryką,zmiażdżonym czosnkiem posypać majerankiem.
Cwiarki podsmażyć na patelni/2 łyżki oleju/żeby się zrumieniły. Ziemniaki i ćwiartki włożyć do natłuszczonego naczynia do zapiekania,zapiekać w piekarniku ok.1godz.