Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie nie wymagające dużo pracy
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2196
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17991
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2196
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17991
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Składniki
Cwiartki przed smażeniem przyprawić:solą,pieprzem,papryką dodać łyżkę oleju odstawić na 1 godz. do lodówki W tym czasie lekko podgotować ziemniaki,odcedzic i przyprawić solą ,pieprzem,papryką,zmiażdżonym czosnkiem posypać majerankiem.
Cwiarki podsmażyć na patelni/2 łyżki oleju/żeby się zrumieniły. Ziemniaki i ćwiartki włożyć do natłuszczonego naczynia do zapiekania,zapiekać w piekarniku ok.1godz.