Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie nie wymagające dużo pracy
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 342
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4448
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31762
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 342
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4448
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3670
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31762
Składniki
Cwiartki przed smażeniem przyprawić:solą,pieprzem,papryką dodać łyżkę oleju odstawić na 1 godz. do lodówki W tym czasie lekko podgotować ziemniaki,odcedzic i przyprawić solą ,pieprzem,papryką,zmiażdżonym czosnkiem posypać majerankiem.
Cwiarki podsmażyć na patelni/2 łyżki oleju/żeby się zrumieniły. Ziemniaki i ćwiartki włożyć do natłuszczonego naczynia do zapiekania,zapiekać w piekarniku ok.1godz.