Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie nie wymagające dużo pracy
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1435
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14947
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 962
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1435
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14947
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 962
Składniki
Cwiartki przed smażeniem przyprawić:solą,pieprzem,papryką dodać łyżkę oleju odstawić na 1 godz. do lodówki W tym czasie lekko podgotować ziemniaki,odcedzic i przyprawić solą ,pieprzem,papryką,zmiażdżonym czosnkiem posypać majerankiem.
Cwiarki podsmażyć na patelni/2 łyżki oleju/żeby się zrumieniły. Ziemniaki i ćwiartki włożyć do natłuszczonego naczynia do zapiekania,zapiekać w piekarniku ok.1godz.