Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe danie. :) Jedz ryby codziennie! ;)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4192
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4192
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Składniki
Rybę umyć, posolić i popieprzyć. Solidnie skropić sokiem z połowy cytryny. Odstawić na co najmniej pół godziny.
Usmażyć dzwonka na odrobinie oliwy lub upiec na grillu bez dodatku tłuszczu (najlepiej zawinąć w folię, by ryba nie obeschła). Polać sokiem z drugiej połowy cytryny.
Smacznego! :)