Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na Święta, ładnie wygląda i jest bardzo smaczna.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13811
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1589
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15411
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6290
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13811
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1589
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15411
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6290
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i delikatnie rozbijamy. 2. Układamy w podłużnej formie, tak żeby przykryć dno oraz boki i żeby nam zostało do przykrycia góry 3. Doprawiamy przyprawą oraz solą
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do miski i drobno kroimy. 5. Dodajemy drobno pokrojoną paprykę oraz ser starty na tarce o dużych oczach, mieszamy
6. Tak przygotowanym farszem nadziewamy rurki cannelloni i układamy na mięsie
7. Kapustę drobno szatkujemy, marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach, solimy i dodajemy serek, mieszamy.
8. Warzywa układamy na rurkach cannelloni i zawijamy mięsem tak żeby wszystko przykryć. 9. Pieczemy w piekarniku 30 minut w 180 °C.
10. Po upieczeniu kroimy w plastry. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego