Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna propozycja na Święta, ładnie wygląda i jest bardzo smaczna.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i delikatnie rozbijamy. 2. Układamy w podłużnej formie, tak żeby przykryć dno oraz boki i żeby nam zostało do przykrycia góry 3. Doprawiamy przyprawą oraz solą
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do miski i drobno kroimy. 5. Dodajemy drobno pokrojoną paprykę oraz ser starty na tarce o dużych oczach, mieszamy
6. Tak przygotowanym farszem nadziewamy rurki cannelloni i układamy na mięsie
7. Kapustę drobno szatkujemy, marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach, solimy i dodajemy serek, mieszamy.
8. Warzywa układamy na rurkach cannelloni i zawijamy mięsem tak żeby wszystko przykryć. 9. Pieczemy w piekarniku 30 minut w 180 °C.
10. Po upieczeniu kroimy w plastry. 11. Danie gotowe. 12. Smacznego