Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak nam zostanie tej kapusty z obiadu to można ją włożyc do słoika, zakręcic i pasteryzowac ok 15 minut. W sam raz na kiedyś tam :)))
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3006
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 460
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2583
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3006
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 460
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2583
Składniki
Kapustę drobno kroimy i gotujemy w osolonej wodzie, w trakcie gotowania należy sprawdzic czy kapusta już jest gotowa. Gdy już mamy ugotowaną kapustę to do wody wlewamy ok 3 łyżek octu (należy sprawdzic smak) i zostawiamy ją na ok 15 minut. Następnie kapustę odcedzamy dodajemy pokrojoną drobno cebulę, sól, pieprz do smaku. Jak ktoś lubi to może kapustę trochę dosłodzic. Smacznego