Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie obiadowe, bardzo proste do zrobienie i pyszne do zjedzenia
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, plastry na połowę, doprawiamy solą oraz przyprawą do kurczaka 2. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju, układamy na półmisku i odstawiamy na bok
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone papryki, doprawiamy solą czosnkiem oraz pieprzem, prużymy 10 minut 5. Podlewamy wodą, dodajemy kostkę rosołową oraz wlewamy śmietanę, chwilę gotujemy
6. Następnie miksujemy warzywa i polewamy sosem mięso 7. Danie gotowe 8. Smacznego