Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie obiadowe, bardzo proste do zrobienie i pyszne do zjedzenia
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11971
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11971
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, plastry na połowę, doprawiamy solą oraz przyprawą do kurczaka 2. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju, układamy na półmisku i odstawiamy na bok
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone papryki, doprawiamy solą czosnkiem oraz pieprzem, prużymy 10 minut 5. Podlewamy wodą, dodajemy kostkę rosołową oraz wlewamy śmietanę, chwilę gotujemy
6. Następnie miksujemy warzywa i polewamy sosem mięso 7. Danie gotowe 8. Smacznego