Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi trochę egzotycznie to polecam !
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10398
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3028
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2123
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 818
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10398
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3028
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2123
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 818
Składniki
► Pędy bambusa przez całą noc moczyć w wodzie, rano kilka razy wypłukać i odcedzić. Kiełki fasoli mung tylko jeden raz wypłukać. ► Mięso i paprykę pokroić w paski, pieczarki i por w pierścienie. ► Mięso na oleju podsmażyć, dodać pędy bambusa i smażyć przez około 20 minut następnie dodać por, paprykę i pieczarki. ► Smażącą się potrawę zalać z 600 ml. wody mieszając wsypać zawartosć torebek i doprowadzić do gotowania, teraz jeszcze chwilę pogotować od czasu do czasu mieszając.