Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, smaczne danie na bezmięsny dzień.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Soczewicę namoczyć na 1 godzinę. Cebulę drobno pokroić. Czosnek przepuścić przez praskę. Seler obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wymienione warzywa zeszklić na oleju. Dolać wody. Dorzucić pokrojoną cukinię i pomidory. Z soczewicy odlać wodę. Dodać ją do warzyw. Zbierać pianę wytwarzaną przez soczewicę. Następnie dodać przyprawy. Pod koniec gotowania dodać różyczki brokuła.