Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, smaczne danie na bezmięsny dzień.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 631
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12316
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 631
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12316
Składniki
Soczewicę namoczyć na 1 godzinę. Cebulę drobno pokroić. Czosnek przepuścić przez praskę. Seler obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wymienione warzywa zeszklić na oleju. Dolać wody. Dorzucić pokrojoną cukinię i pomidory. Z soczewicy odlać wodę. Dodać ją do warzyw. Zbierać pianę wytwarzaną przez soczewicę. Następnie dodać przyprawy. Pod koniec gotowania dodać różyczki brokuła.