Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie z wędzonym serem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8111
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8111
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Składniki
Wykonanie: Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać papryką, solą i pieprzem do smaku i odstawić na godzinę. Następnie filety rozbić przez folię spożywczą. Na każdy rozbity filet położyć słupek masła, sera wędzonego i posiekaną natkę pietruszki. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Smażyć na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor.