Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie z wędzonym serem.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 684
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 154
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1327
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 684
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 154
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1327
Składniki
Wykonanie: Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać papryką, solą i pieprzem do smaku i odstawić na godzinę. Następnie filety rozbić przez folię spożywczą. Na każdy rozbity filet położyć słupek masła, sera wędzonego i posiekaną natkę pietruszki. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Smażyć na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor.