Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie z wędzonym serem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12970
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5751
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7306
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4787
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12970
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5751
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7306
Składniki
Wykonanie: Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać papryką, solą i pieprzem do smaku i odstawić na godzinę. Następnie filety rozbić przez folię spożywczą. Na każdy rozbity filet położyć słupek masła, sera wędzonego i posiekaną natkę pietruszki. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Smażyć na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor.