Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie z wędzonym serem.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Wykonanie: Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać papryką, solą i pieprzem do smaku i odstawić na godzinę. Następnie filety rozbić przez folię spożywczą. Na każdy rozbity filet położyć słupek masła, sera wędzonego i posiekaną natkę pietruszki. Zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Smażyć na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor.