Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń wyszła tak krucha i delikatna, że zniknęła w jeno popołudnie :-)
Mięso umyć, nasmarować olejem, natrzeć solą, pieprzem i włożyć do foliowego rękawa.
Przed zamknięciem rękawa posypać piersi suszonym majerankiem, pokrojoną bazylią i na wierzch położyć liście laurowe.
Rękaw z mięsem zamknąć i wstawić do nagrzanego piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
Jeżeli mięso jest mrożone to pieczemy 1 godzinę 35 minut, jeżeli świeże, 1 godzinę 15 minut.
Po wyłączeniu piekarnika mięso jeszcze trzymać w środku piekarnika ok 15 minut.
Smacznego :-)
Podanie kurek z kurczakiem. delikatny smak mięsa połączony z aromatycznymi ku...
Odsłon: 413
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 53
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 185
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 53
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 185
Składniki
Mięso umyć, nasmarować olejem, natrzeć solą, pieprzem i włożyć do foliowego rękawa. Przed zamknięciem rękawa posypać piersi suszonym majerankiem, pokrojoną bazylią i na wierzch położyć liście laurowe.
Rękaw z mięsem zamknąć i wstawić do nagrzanego piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Jeżeli mięso jest mrożone to pieczemy 1 godzinę 35 minut, jeżeli świeże, 1 godzinę 15 minut. Po wyłączeniu piekarnika mięso jeszcze trzymać w środku piekarnika ok 15 minut. Smacznego :-)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Dania główne
Spanakopita, czyli grecka aromatyczna zapiekanka
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 53
Risotto ze szparagami
To kremowe i pożywne risotto ze szparagami stanowi doskonały samodzielny posi...
Odsłon: 54